Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren

 

 

de Regenboog

 

woensdag 16 maart 2011 20.15

Lavinia Meijer (harp)

Entree: 11 euro (incl. drankje)

Het concert dat Lavinia Meijer afgelopen seizoen gaf in De Regenboog was ongetwijfeld één van de hoogtepunten uit de nog korte bestaansgeschiedenis van onze kamermuziekserie. Daarom zijn wij buitengewoon verheugd en trots dat zij graag wil terugkomen met haar nieuwe programma.

Een concert van Lavinia is geen gewoon concert maar echt een belevenis: de manier waarop zij tijdens haar concerten contact maakt met het publiek is eerlijk, direct en hartverwarmend.

Lavinia Meijer won prijzen op diverse buitenlandse concoursen en speelde als soliste met o.a. het Concertgebouw Kamerorkest, het Israel Philharmonic Orchestra en het Korean Symphony Orchestra. In oktober 2009 ontving zij de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs. Recent maakte zij een tournee door Indonesië, Japan en China en in september 2010 maakt zij haar debuut bij het Rotterdam Philharmonisch Orkest.

Lavinia Meijer

Lavinia heeft haar eerste solo-CD “Divertissements” uitgebracht bij Channel Classics. Afgelopen najaar kwam haar tweede solo-cd uit “Visions”, met diverse moderne werken, eveneens bij Channel Classics. Een derde cd is in voorbereiding.

Lavinia speelt werken van o.a. Rosetti, Dussek, Pierné en Patterson en zal tussendoor over de harp en de gespeelde muziek vertellen. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Lions Club Zoetermeer.

Zie ook: www.laviniameijer.com

 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
Floravontuur
 
 
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -