Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren

 

 

de Regenboog

 

Vrienden van de Stichting Regenboogmuziek

De Stichting Regenboogmuziek organiseert sinds 2007 een serie kamermuziekconcerten met topmusici in de fantastische akoestiek van de grote zaal van Kerkelijk Centrum De Regenboog in Zoetermeer.

Onze stichting heeft tot doel een bijdrage te leveren aan de bevordering van het culturele leven in Zoetermeer en omstreken en doet dat door het organiseren van concerten en literaire evenementen. De stichting kiest er daarbij bewust voor om topkwaliteit aan te willen bieden tegen een zeer laagdrempelig tarief.

Wellicht hebt u al van onze stichting gehoord, of staat u achter onze doelen en hebt u belangstelling voor onze activiteiten. In dat geval stelt u er misschien belang in om onze activiteiten te steunen. Voor de kosten die wij maken zijn wij namelijk geheel afhankelijk van entreegelden en giften van sponsors en vrienden.

Als u de activiteiten van de Stichting Regenboogmuziek een warm hart toedraagt en wilt zorgen dat deze ook in de toekomst een vaste plaats zullen innemen in het culturele aanbod in Zoetermeer dan is het een kleine stap om vriend te worden van de Stichting Regenboogmuziek.

Wat krijgt u van ons terug voor uw vriendschap?

Onze vrienden hebben uiteraard een streepje voor! Vriend zijn van de Stichting Regenboogmuziek geeft u bepaalde voorrechten. Zo kunt u één keer per jaar gratis een concert naar keuze bezoeken. U bent dan, bij voorintekening, verzekerd van een toegangsbewijs. Het concert kunt u uit ons seizoensprogramma kiezen (zie agenda).

Bovendien worden de activiteiten en concerten van de Stichting Regenboogmuziek ruim van tevoren aan u bekend gemaakt via een Vriendenbrief die u per e-mail ontvangt. Daarin staan ook interessante wetenswaardigheden en achtergrondinformatie over musici en uitvoeringen.

Opties voor het lidmaatschap

U bent vriend van de Stichting Regenboogmuziek voor een bijdrage van minimaal € 25 per persoon per seizoen. Een partnerlidmaatschap is ook mogelijk voor € 40 per seizoen.


Ook bedrijven kunnen vriend worden!

Uiteraard kunnen ook bedrijven vriend worden van onze stichting. Daarbij kunnen we het volgende bieden aan mogelijkheden voor reclame:
- bij een bijdrage per seizoen van 25€ of hoger: vermelding op site als vriend
- bij een bijdrage per seizoen van 100€ of hoger: vermelding op site met logo en naam
- bij een bijdrage per seizoen van 250€ of hoger: vermelding op site met logo en naam plus mogelijkheid tot doorklikken naar uw eigen site

Klik hier om u als vriend aan te melden

 
 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
Floravontuur
 
 
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -