Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren

 

 

de Regenboog

 

woensdag 15 april 2015 20.15

 

ELLA EN NICOLAS VAN POUCKE

CELLO EN PIANO

Entree: 13 euro - t/m 25 jaar: 5 euro

Ella van Poucke (cello) en haar broer Nicolas van Poucke (piano) zijn twee jonge aanstormende talenten die hun eigen weg gaan en toch een naam opbouwen. Ella maakte op 10-jarige leeftijd al haar debuut in het Concertgebouw en speelt sindsdien in alle grote zalen van Europa. Ze won vele prijzen, speelde solo met diverse orkesten en is, heel bijzonder, al vanaf haar zestiende artistiek leider van het Kamermuziek Festival Amsterdam dat jaarlijks plaatsvindt in de Amstelkerk te Amsterdam. Zij is regelmatig te horen op internationale festivals en ook op televisie.

Ella en Nicolas van Poucke

Nicolas van Poucke won ook vele prijzen op nationale- en internationale concoursen. Hij is een verwoed kamermuziekspeler maar is ook vaak als solist te horen in binnen-en buitenland. Middels crowd-funding bracht hij in 2013 zijn eerste solo-cd uit met werken van Bach, Beethoven en Brahms. Hij studeert momenteel bij Jan Wijn in Amsterdam.

In De Regenboog speelt Ella werken van o.a. Bach (Tweede Gambasonate), Schumann (Fünf Stücke im Volkston) en Schnittke (Eerste Sonate).

Meer informatie op: www.ellavanpoucke.com en www.nicolaspianist.com

 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
Floravontuur
 
 
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -