Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren

 

 

de Regenboog

 

woensdag 16 september 2015 20.15

 

GRATIS OPENINGSCONCERT MET ALS SPECIALE GAST HOBOISTE PAULINE OOSTENRIJK!!

Een nieuw seizoen staat voor de deur. De Stichting Regenboogmuziek verzorgt ook in het seizoen 2015-2016 weer een reeks aantrekkelijke concerten en een voordracht, waar wij graag uw aandacht op vestigen.

In dit verband willen wij u van harte uitnodigen voor een gratis toegankelijk concert op woensdag 16 september a.s. als opening van dit seizoen. Het concert duurt ongeveer een uur en wordt gegeven door de ook in De Regenboog zeer geliefde hoboiste Pauline Oostenrijk en pianist Bas van Westerop.

Pauline Oostenrijk

Zij spelen een programma met werken van o.a. Glière, Ranki, Bartok en Pasculli waarbij de nadruk ligt op het Romantische en virtuoze repertoire. Het betoverende zilveren hobogeluid van Pauline Oostenrijk is te beluisteren in dit programma vol zinderende passie, mysterie en folklore. Met haar gesproken teksten smeedt Pauline de muziekstukken aaneen tot een intiem, boeiend en betekenisvol geheel.

Samen met Dick van den Bosch zullen zij bovendien het seizoensprogramma 2015-16 kort toelichten.

Daarnaast stellen wij u op 16 september in staat om als eerste tegen gereduceerd tarief een seizoenskaart aan te schaffen.
In plaats van 90 euro voor losse kaarten betaalt u slechts 75 euro voor alle evenementen samen en bent u verzekerd van gereserveerde plaatsen op de beste plekken in de zaal. Het eerste concert van de nieuwe reeks vindt plaats op woensdag 14 oktober.

Graag verwelkomen wij u op 16 september om 20.15 uur in De Regenboog.

Dick van den Bosch, voorzitter
Bas van Westerop, artistiek leider

 

 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
Floravontuur
 
 
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -