Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren

 

 

de Regenboog

 

woensdag 25 november 2015 20.15

 

Natasha Lipkina, viool
Ilia Laporev, cello

Entree: 15 euro - tot 18 jaar: 5 euro

Violiste Natasha Lipkina studeerde in Moskou en Indianapolis bij illustere leraren als Igor Bezrodny, Tatiana Gaidamovitch en Miriam Fried. Zij won diverse concoursen en reist sindsdien de wereld rond als solist, kamermuziekspeler en docent van masterclasses. Natasha woont als ze niet op reis is in New York City.

Cellist Ilia Laporev is geboren in Litouwen en studeerde o.a. in Moskou bij de grote pedagoge Natalia Shakovskaya. In 1991 vervolgde hij zijn loopbaan in België en later in Luxemburg waar hij solo-cellist is van het Orchestre Philharmonique du Luxembourg. Hij treedt op als solist, kamermuziekspeler en maakte enkele cd’s. Hij geeft regelmatig masterclasses.

Natasha Lipkina en Ilia Laporev vormen al lange tijd een duo dat regelmatig optreedt.Vanavond spelen zij o.a. 8 Stukken van de romantische Russische componist Reinhold Glière en het meesterwerk voor viool en cello: de bedwelmend mooie Sonate van Maurice Ravel. Laat u een avond meeslepen door dit virtuoze Russische duo dat speciaal voor dit concert naar Nederland komt.

Natasha Lipkina en Ilia Laporev

 

 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
Floravontuur
 
 
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -