Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren

 

 

de Regenboog

 

woensdag 13 april 2016 20.15

 

JULIETTE HUREL, FLUIT
HÉLÈNE COUVERT, PIANO

Entree: 15 euro - tot 18 jaar: 5 euro

Juliette Hurel is in Nederland bovenal bekend als Eerste Fluitiste van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Buiten Nederland geniet ze echter vooral bekendheid als soliste en kamermuziekspeler. Zij treedt dan op met beroemdheden als violist Shlomo Mintz, pianist Stephen Bishop, altviolist Youri Bashmet en harpiste Marielle Nordmann. Van Juliette Hurel kwamen tot nu toe zeker 16 cd’s uit waarvan er vele prijzen wonnen.

Wij zijn bijzonder trots dat Juliette bij ons komt spelen met haar vaste pianiste Hélène Couvert. Hélène heeft een grote carrière als pianiste en kamermuziekspeler en maakte bekroonde cd’s met cellist Henri Demarquette en natuurlijk Juliette Hurel. Ook haar solo cd’s met werken van Beethoven, Haydn en Janacek werden internationaal zeer goed ontvangen.

Op het programma werken van J.S. Bach (Sonate in b), Franz Schubert (Variationen über “Trockne Blumen uit Die schöne Müllerin”) en na de pauze een Sonate van Melanie Bonis de belangrijkste Franse componiste uit de 19e eeuw en de vrolijke, virtuoze Sonate van Francis Poulenc.

Juliette Hurel en Claire Desert

 

 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
Floravontuur
 
 
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -