Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren

 

 

de Regenboog

 

woensdag 21 juni 2017 20.15

Entree: 15 € - tot 25 jaar: 5€

JULIEN HERVE en JEAN HISANORI SUGITANI

20170621

Een avond met Julian Hervé is een avond genieten aan de hand van een absolute meester! In de afgelopen seizoenen hebben we o.a. genoten van Mozart’s Klarinetkwintet, Schubert’s Der Hirt auf dem Felsen maar ook een spetterende show met zijn Swing-Quartet.

Nu keert Julien met een programma getiteld: WAITING FOR CLARA.

Samen met zijn vaste pianist Jean Hisanori Sugitani leidt hij ons rond in de wereld van drie zeer goede vrienden: de componisten Robert Schumann en Johannes Brahms en de pianiste en componiste Clara Schumann-Wieck. Op het programma Fantasiestücke en Stücke im Volkston van Robert Schumann, Romanzen van het echtpaar Schumann en de wondermooie Sonate in f die Brahms helemaal aan het einde van zijn leven schreef.

De concerten van “onze” klarinettist Julien Hervé zijn altijd hoogtepunten van het seizoen. Zijn intense muzikaliteit, zijn speelvreugde maar ook het gemak waarmee hij de luisteraar ontroert maken hem (inmiddels wereldwijd) tot een zeer geliefde en bewonderde klarinettist. Zo schreef de New York Times: "zijn zeer expressieve en kwetsbare klarinetspel viel op door grote individualiteit”.

Bij zijn vorige concert reageerde een luisteraar: “Het was een prachtige avond met Julien Hervé et ses amies. De muziekkeuze was verrassend het spel inspirerend. Wat een byzondere avond en dat in een eenvoudig kerkje in Rokkeveen.”

 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
Floravontuur
 
 
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -