Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren

 

 

de Regenboog

 

woensdag 3 oktober 2018 20.15

Entree: € 15 en tot 25 jaar: € 5

Elise Besemer, viool
Laurens de Man, piano

Elise Besemer

Weer een groot viooltalent in De Regenboog!

Elise Besemer (1994) stond in 2016 in de finale van het Oskar Back Concours en behaalde afgelopen mei haar Bachelor aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag met een 10 met onderscheiding. Zij is actief in diverse kamermuziekensembles zoals het Arkhovsky Sextet (met o.a. Alexander Warenberg) en vormt een vast duo met pianist Laurens de Man. Elise bespeelt een viool gebouwd door Jean Baptiste Vuillaume (1886, Parijs), in bruikleen gegeven door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Zie ook: elisebesemer.com

Laurens de Man (1993) is een veelzijdig musicus, actief als pianist en organist, zowel solistisch als in kamermuziekverband. Hij studeerde piano, orgel en bijvak klavecimbel aan het Conservatorium van Amsterdam bij resp. David Kuyken, Jacques van Oortmerssen en Johan Hofmann (predicaat "uitmuntend" en "cum laude"). Vanaf oktober 2017 zet hij zijn studie voort aan de Berlijnse Universität der Künste bij Leo van Doeselaar (Konzertexamen Orgel). In november 2017 verscheen een piano-CD met klavierwerken van J.S. Bach.

Op het programma staan werken van Mozart, Beethoven (dé Kreutzer-sonate), Schubert en Dvorak. Kom genieten van Een prachtige avond met dit uitmuntende duo!

 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
Floravontuur
 
 
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -