Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren

 

 

de Regenboog

 

woensdag 18 maart 2020   20.15 uur

Entree: €15   Tot 25 jaar: €5   Zoetermeerpas: gratis

Pianoduo Beth & Flo:

Rachtime Elsbet Remijn en Claudette Verhulst

20200318

Een verrassend duo eindelijk in Zoetermeer!

Twee pianistes, perfect op elkaar ingespeeld, die recitals geven vol humor en verrassingen. Virtuoos, muzikaal en ook flink eigenwijs, dát zijn Beth & Flo!

Ze studeerden af in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar ze ontdekten dat ze graag samen op het podium staan. Hun optreden houdt het midden tussen een traditioneel concert en een cabaretprogramma. Maar vergis je niet - Beth & Flo zijn pianistes om bloedserieus te nemen. Dat zijn ze zelf namelijk ook: bloedserieus in hun passie voor klassieke muziek én in hun missie om die muziek toegankelijk te maken voor iedereen.

In hun voorstelling Rachtime, geregisseerd door Elisabeth Boor, zoeken Beth & Flo de verbinding op met hun publiek. Want wie zijn dat eigenlijk, die vrolijke meisjes die zo eensgezind vierhandig kunnen spelen, maar die ook niet schuwen hun klauwen in het klavier te zetten...? Maak kennis met Beth & Flo en met de muziek die ze meebrengen: het energieke stuk The Aftermath van de jonge Nederlandse componist Ruben Naeff, werken van Rachmaninov, Gershwin en Saint-Saëns, en het beroemde symfonische gedicht De Moldau van Smetana in diens eigen bewerking voor piano quatre-mains.

“Beth & Flo: klassiek met theatrale charme” – Haarlems Dagblad
“Prikkelende verbeeldingskracht en aanstekelijke overgave” – Leeuwarder Courant

Regie: Elisabeth Boor

 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
 
Floravontuur
 
 
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -