Stichting Regenboogmuziek
Kaarten reserveren
 

Woensdag 15 februari 2023, 20.15 uur

Zaal open vanaf 20:00 uur. Aanvangstijd concert 20:15 uur

Entree: €16,50 - Tot 25 jaar: €5,00 - Zoetermeerpas: gratis

Julien Hervé, klarinet

Jean Hisanori Sugitani, piano

Wibert Aerts, viool

Julien Hervé was één van de eerste musici die kwam optreden in de Regenboog. In mei 2008 speelde hij het hemelse Klarinetkwintet van Mozart. Hij is die dag nooit vergeten omdat hij als jong broekie mocht komen spelen met het het Daniël Kwartet. Vele concerten volgden….

Inmiddels is Julien een grote geworden op zijn instrument, leerlingen komen van over de gehele wereld om les van hem te krijgen en hij is nog steeds soloklarinettist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Daarnaast maakt hij deel uit van de kamermuziekensembles Het Collectief en het Calliopee Ensemble en van het kamerorkest Les Siècles, dat zich toelegt op het spelen van repertoire van de 18e tot en met de 21ste eeuw. Met Jean Hisanori Sugitani vormt hij een piano/klarinetduo.

Speciaal voor dit concert heeft Julien een programma samengesteld met als titel “Sprookjes, folklore en Klezmer”. Als een tovenaar voert hij de luisteraar mee langs de sprookjes van Strawinsky, de folklore van Bartok en de Klezmer van Paul Schoenfield. Hij wordt bijgestaan door violist Wibert Aerts en zijn vaste pianist Jean Sugitani. Laat u meenemen op deze avontuurlijke tocht!

 
 
 
Protestantse wijkgemeente Rokkeveen te Zoetermeer
 
Pelgrimshoeve
de Regenboog
copyright © Stichting Regenboogmuziek 2010 -